Tárhelybérlet

Ez a szolgáltatásunk egy teljes ú.n. virtuális szervert takar: a felhasználó mindent megkap, amit különben csak akkor használhatna, ha saját, önálló szervert üzemeltetne; csak éppen az ár töredékéért.

Főbb jellemzők

A felhasználók munkáját segítő cPanel kezelőpult

Egy web-szolgáltatásnál természetesen az egyik legfontosabb jellemző a tárhely mérete. Felhasználóink jelenleg az 1 GB-os, a 2 GB-os, az 5 GB-os vagy a fantasztikus méretű 1000 GB-os csomagot választhatják.

A tárhelyhez szinte felsorolhatatlan mennyiségben tartoznak a nélkülözhetetlen kiegészítő szolgáltatások. Ezek közül az egyik legfotnosabb a kezelőpult. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját maga, tetszése szerint végezze el a web-oldala működétetéséhez szükséges összes beállítást.

A Blue Host volt az első - és sokáig egyetlen - web-szolgáltató Magyarországon, amelyik kezdettől fogva a kezelőpulttal ajánlotta szolgáltatásait. Azóta sokan követték példánkat.

Az egyik kezelőpultunk a ma már szabványnak tekinthető cPanel, jelenleg a 11.15.0 változatot kínáljuk felhasználóinknak. A legújabb, 1000 GB-os szolgáltatást az új vDeck kezelőpult kíséri. Új felhasználóinknak már az új, 3.0-ás verzióval kínáljuk a azolgáltatást.

Sebesség

A web-szolgáltatás egyik legfontosabb paramétere a szerver sebessége. Szerverünk gyorsaságát a világ számos pontjáról lehet ellenőrizni a Host-tracker.com szolgáltatásának segítségével: website monitoring service

Megrendelés

Bármelyik díjcsomagunkat megrendelheti on-line megrendelőlapunkon, de akár e-mailben vagy telefonon is.

Tárhelycsomagjaink

1 GB-os csomag * 2 GB-os csomag * 5 GB-os csomag * 1000 GB-os csomag * Összehasonlító táblázat