Megrendelés

Kérjük, töltse ki és küldje el a lenti on-line megrendelőlapot. A megrendelésének feldolgozását azonnal elkezdjük. A .eu, .com, .net, .org stb. domain-nevek bejegyzését a díj befizetését követően azonnal elindítjuk. A magyar (.hu végződésű) domain-nevek bejegyzése az érvényes regisztrációs előírásoknak megfelelően mintegy két hetet igényel, de nálunk ehhez sem szükséges papírra vetni az igénylést: ha szükséges, az igénylőlapot kitöltjük Ön helyett, és aláírásra készen elküldjük Önnek.

On-line megrendelőlap

Kérjük, töltse ki on-line megrendelőlapunk összes részét. A kötelezően kitöltendő rovatok nevét vastag betűvel jelöltük. Ha elkészült, jelölje be, hogy elfogadja felhasználási feltételeinket, és küldje el a megrendelőapot.

A domain-név adatai


  • Magyar (.hu végződésű) domain-név áthozásához ki kell tölteni egy igénylőlapot; kérjük, innen töltse le!

A szolgáltatás adatai

A felhasználó adatai

Céges megrendelés esetén kapcsolattartó személy neve, egyébként a megrendelő neve.
A Safarit használó megrendelőink - a böngésző hibájából - csak a TAB billentyű segítségével tudnak átugrani a körzetszám mezőből a következő mezőbe.
Amennyiben a számlázási cím, a levelezési cím eltér az itt megadott címtől, kérjük, jelezze a Megjegyzés rovatban.

Egyéb adatok

Itt adhatja meg a számlázási, a levelezési címet, ha az eltér A felhasználó adatai részben megadott címtől. Itt közölheti, ha például speciális beállítást kér, vagy ha a szolgáltatás indítását nem azonnal, hanem egy későbbi időpontban kéri, illetve itt adhat meg bármilyen egyéb fontos közlendőt.

A megrendelés elküldése

Alternatív rendelési lehetőségek

Bármelyik díjcsomagunkat megrendelheti nem csak on-line megrendelőlapunkon, hanem e-mailben vagy telefonon is.

Tárhelycsomagjaink

1 GB-os csomag * 2 GB-os csomag * 5 GB-os csomag * 1000 GB-os csomag * Összehasonlító táblázat