Partnerprogram

Partnerprogramunk a legsikeresebb talán az egész interneten. Miért? Mert jól ki van találva.

Tényleg pénzt keresni

Az interneten szinte a kezdetektől fogva rengeteg partnerprogram létezett és létezik. Ezek sok cégnek, vállalkozásnak segítettek előrejutni, megerősödni, több bevételt elérni.

Ezek a partnerprogramok mindig sok-sok pénzt ígérnek azoknak a partnereknek, akik segítségével előrejutást remélnek. Egy-kettő valóban teljesíti is ezt az ígéretet, de a legtöbb nem. Miért?

A válaszhoz ismerni kell az internet működését. A web-oldalakon megjelenő reklámokra minden 100 megjelenésből jó, ha egy látogató rákattint. A kattintási arány sokszor még ennél is rosszabb. Minden 100 kattintásból talán egy vásárlás történik. Azaz a legjobb esetben 10 000 reklám-megjelenésből lesz egy vásárlás.

Tegyük fel, hogy egy CD-t forgalmazó cég reklámját jeleníted meg az oldaladon. Ha a forgalmad napi 100 látogató, akkor 100 naponként szerzel egy vásárlót a cégnek. Ez évi 3-4 vásárló.

Ha a CD 1000 Ft-ba kerül, és a jutalékod 5%, akkor egy vásárlón keresel 50 Ft-ot, vagyis évente 150 ... 200 Ft a keresményed. Hogy ez is több a soknál? Hát persze, csakhogy a cég általában néhány ezer forint után fiezt csak ki. Az eredmény: 10-20 évig kell hirdetned, hogy egyáltalán kapj valami pénzt.

A másik probléma, hogy sok vásárló nem azonnal vűsűrol, amikor az oldaladról a reklámra kattintva eljut a hirdetőhöz, hanem csak napokkal-hetekkel később. Nem biztos, hogy a hirdető képes nyilvántartani, hogy a te oldaladról jött a vásárló. Ebben az esetben nem kapsz semmit.

Mi a megoldás?

Kidolgoztunk egy olyan megoldást, amellyel:

  • Akkor is pénzt kapsz, ha nincs is web-oldalad
  • Biztosan te kapod a pénzt, ha a vásárlót te szerezted
  • Már egyetlen vásárlás után is megkapod a pénzed

Hogyan működik ez?

Cégünk szolgáltatásait ajánlhatod a web oldaladon, de javasolhatod barátaidnak szóban, írásban, ahogy neked tetszik. Minden partnerünknek van egy kódja. Amikor javasolsz bennünket, megadod a kódodat. Ha bárki, aki tárhelyet rendel nálunk, felmutatja a kódodat, nyertél: Az éves díjból egy havi díj a tiéd.

De mi a biztosíték arra, hogy a vásárló fel fogja mutatni a kódodat a vásárláskor? Egyszerű: mert az érdekében áll. Aki ugyanis partnerkóddal rendel, szintén kap egyhavi kedvezményt.

Lássuk a számokat. A barátodnak tárhely kell, ezért tanácsot kér tőled. Nyugodt szívvel ajánlhatod a Blue Host Kft-t, mert szolgáltatásunk nagyon jó; ha nem a legjobb.

A barátod rendel tőlunk egy 1 GB-os tárhelyet havi 990 Ft-ért, az éves díj 11 880 Ft. Mivel rendeléskor felmutatja a kódodat, kap egy hónap kedvezményt, 990 Ft-ot, azaz csak 10 890 Ft-ot fizet.

Amint megkaptuk a díjat, azonnal átutaljuk neked a 990 Ft-ot. Nem kell várnod, míg 1, 2 vagy 5 ezer forint összegyűlik a számládon.

Ha a barátod 2 GB-os tárhelyet rendel, 1500 Ft-ot kap ő is kedvezményként, és neked is 1500 Ft-ot utalunk át. Az 5 GB-os térhely után 2500 Ft a barátod kedvezménye és a te jutalékod.

De ezzel még nincs vége a napnak. Ha az egy éves időtartam leteltével a barátod meghosszabbítja a szerződést, és kifizeti az új éves díjat, te megint megkapod a jutalékodat, az egyhavi díjat.